Nettlesere som støttes

Sikker surfing sjekker bare nettsteder i Google Chrome, Firefox og Yandex Browser (krever Android 7.0 eller nyere).

Denne funksjonen kan også fungere med forhåndsinstallerte nettlesere på noen enheter, for eksempel Samsung Internet på en Samsung-enhet og Huawei Browser på Huawei-enheter. Andre nettlesere støttes ikke.

På grunn av tekniske begrensninger kan det hende at Sikker surfing ikke oppdager alle skadelige nettsteder du åpner i Yandex Browser. Vi jobber for tiden med å overvinne disse begrensningene og få funksjonen til å fungere i denne nettleseren på samme måte som den fungerer i andre støttede nettlesere.

For å bruke Sikker surfing mens du surfer på internett, sett Google Chrome, Firefox eller Yandex Browser som standardnettleser.

Når Trygg surfing er aktivert, sjekker den automatisk standardnettleseren. Hvis en av de støttede nettleserne ikke er angitt som gjeldende standard, ber appen deg om å endre standardnettleseren til en støttet nettleser.

Hvis du ikke ønsker å endre standardnettleseren din, start en av de støttede nettleserne separat for å trygt bruke dine personlige data på internett. Du kan starte en støttet nettleser fra Kaspersky-appen Alle funksjonerseksjonen ved å trykke på Sikker surfing > Åpne nettleser eller ved å trykke på nettleserappen i enhetens appmeny.

På Huawei-enheter uten Google-tjenester, sett Huawei nettleser som standard nettleser for å bruke Trygg surfing.

Hvordan angi standard nettleser